es calaix

un equip permanent i també un espai obert a la col·laboració

Dissenyadora d’interiors

Antònia Genovart Juan

És la interiorista de l’equip, racional i experimental. Una amant dels materials naturals i envellits, del reciclatge i la reutilització com a eina diferenciadora. Especialitzada en disseny comercial i marxandatge visual, per la seva experiència a l’IDI, l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears. Hi treballa com a creadora d’un programa destinat a fer més competitiu el teixit comercial de les nostres Illes.

Arquitecta, biòloga i paisatgista

Maria Bel Riera Pinya

Com arquitecte, cerca la poètica en la sinceritat constructiva, en una arquitectura nua però expressiva per a crear espais sensitius amb el mínim consum de recursos.
Màster en paisatge, troba la manera de compaginar la inquietud creativa amb el seu interès pel medi natural. Amb experiència en planificació territorial i en jardins històrics, darrerament enfoca el paisatgisme més a la restauració d’espais periurbans i al disseny de rutes blanes.

serveis

una oferta diversa… si malgrat tot no trobes el que necessites no dubtis contactar amb nosaltres!

Assessorament en disseny comercial i marxandatge visual

Visita in situ d’espais comercials. Estudi personalitzat de cada cas per a oferir solucions específiques, a més d’establir unes pautes d’organització generals i recomanacions bàsiques.

Informes i certificats

Redacció de Certificats energètics, Informes d’Avaluació d’Edificis (IEE), Certificats de superfícies, Certificats d’antiguitat… i altra documentació tècnica que sovint és exigida per la legislació vigent. El servei inclou la visita a l’immoble, la redacció del document i la tramitació corresponent.

Urbanisme participatiu

Disseny, direcció i facilitació de processos d’urbanisme participatiu. Adressat a grups veïnals o entitats. Amb tècniques de facilitació de grups que permeten generar propostes consensuades amb un nivell de definició adient per a dirigir-les a l’administració competent.

Assessorament en eficiència energètica i bioconstrucció

Estudi de les instal.lacions, materials i sistemes constructius més sostenibles en cada cas. Recerca de recursos locals per a construir entorns saludables amb el mínim consum energètic.

docència i recerca

activitat docent, tant en formació reglada com en àmbits més informals

Antònia Genovart ha estat professora de disseny d’interiors a escoles de disseny. A més, té una llarga trajectòria donant cursos i xerrades per a professionalitzar el petit comerç de les Illes Balears.

Maria Bel Riera és professora de disseny d’Interiors i de Producte als estudis de Grau de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears (EASDIB)
També forma part de l’equip docente de:
– Màster en paisatge de la UIB
– Màster en turisme sostenible de la EASDIB

En investigació destaca el treball de Maria Bel Riera “Estudi dels jardins històrics de Mallorca: Característiques i elements bàsics”; amb J. Roman (historiadora). Finançat pel COAIB, dins la línia d’investigació de Defensa del patrimoni arquitectonic del col.legi.